Gjeldskonsolidering: De Beste Tipsene, Triksene, Tipsene Og Strategiene

Har du noen gang hørt om gjeldskonsolidering? Vet du hvordan det kan hjelpe deg med å endre formuen din til det bedre? Denne artikkelen har alle de nyttige tipsene du trenger når det gjelder å håndtere gjelden din gjennom konsolidering av betalinger, så sørg for å lese den fullstendig.

Hvis du prøver å betale ned gjelden din, kan du prøve å låne litt fra 401 (k) eller en annen arbeidsgiver-sponset pensjonskonto. Vær imidlertid forsiktig med dette. Mens du er i stand til å låne fra pensjonsplanen din for lave renter, ikke betaler den tilbake som du avtalt, mister jobben din eller ikke klarer å betale alt tilbake, vil lånet bli betraktet som oppdeling. Skatten og straffen din blir deretter vurdert for hvorfor midler ble trukket tidlig.

Snakk med venner, familie og kolleger. Du er ikke den eneste med penger, og sjansen er stor for at noen du kjenner allerede har erfaring med gjeldskonsolidering. Dette er en fin måte for deg å finne et selskap du kan stole på, slik at du kan unngå å bruke et mindre enn anerkjent selskap.

Få et vilkår for gjeldskonsolideringsselskap (vilkår for bruk) skriftlig før du tar noen beslutninger. Den skal ha informasjon om gebyrene og hvor lenge du må bruke tjenestene deres. De bør også skissere fordelene ved å bruke selskapet. Hvis du ikke kan få noe skriftlig, kan du styre deg bort fra selskapet.

Sørg for at pengene du betaler gjennom selskapet, til kreditorene dine, faktisk går til dem. Når det gjelder byråer som ikke er på og opp, vil noen av disse pengene noen ganger gå til deres tilfeldige «gebyrer» i stedet for til kreditorene dine. Dette er åpenbart en situasjon du vil unngå.

Når du har konsolidert gjelden din, bør du vurdere hvilke kredittkort du ikke trenger. Husk hva som fikk deg hit i utgangspunktet. Trenger du all den æren? Føler du kløen å bruke den? Ikke fall tilbake i dårlige vaner. Kvitt deg med kort som er unødvendige.

Pengeproblemer forsvinner ikke ved bare å få gjeldskonsolideringslån. En god rådgiver vil hjelpe deg med å analysere din økonomiske situasjon. Når du har et gjeldskonsolideringslån, kan du se på bruksvanene dine for å se hva du kan jobbe med for å forbedre din økonomiske fremtid.

Når du snakker med en gjeldskonsulent, kan du spørre hvilken opplæring de har i gjeldskonsolidering. De beste selskapene for gjeldskonsolidering er sertifisert av eksterne organisasjoner, for eksempel NFCC. Ved å sikre at kredittrådgiveren din er sertifisert, kan du være trygg på at de er godt kjent med dine lokale og føderale lover.

Når du ser pengene du vil spare med et gjeldskonsolideringslån, ikke tenk automatisk på hvordan du kan bruke det! Dårlige forbruksvaner er sannsynligvis det som fikk deg til gjelden i utgangspunktet, så kom deg i gang med å endre disse vanene. Vurder å legge de ekstra pengene i å betale lånet før eller spare det til pensjon.

Med all denne store kunnskapen om gjeldskonsolidering i hånden, er du forberedt på å føre krig mot pengene du skylder. Begynn å betale det ved å bruke dette rådet, og du vil ha kontroll igjen. Til slutt vil du være gjeldfri, spare penger for fremtiden og føle deg mer levende enn noen gang!

UGG-wpadmin

Back to top